There was an error in this gadget

Monday, 21 November 2011

Bola Bola Bola Bola

aku sungguh berbangga setelah Malaysia sekali lagi merangkul pingat emas dalam acara bola sepak sukan sea 2011....tp ada satu je yang aku x puas hati ngan player Malaysia,,walaupun aku x hebat main bola,,tp aku ada hak untuk komen apa2 sahaja...player yang aku maksudkan ialah Fakri Sarani,,tgk dia main mcm bukan prg pandai main bola,,yang aku peliknya Datuk K Rajagobal dan Ong Kiw Swee masih menaruh harapan padanya..ini membuang masa je pilih Fakri Sarani ni,,bukan sekali-dua melakukan kesilapan,,tapi banyak kali melepaskan peluang...bru score sebijik dah dapat gelaran wira negara...mengirap seh....kepada kedua-dua coach ni,,cari la striker lain,,jangan la bubuh si Fakri ni,,meluat penyokong bola tengok cara dia bermain,,,aku rase lagi hebat striker budak2 sekolah la,,main solo je,, pastu suka mencantas bola member sendiri,,bangang tol la dia ni.....

Friday, 28 October 2011

Kehidupan sebulan di UPSI

sebulan study kat upsi ni pelbagai kejadian telah berlaku sama ada suka ataupun duka. 
semenjak aku duk upsi ni aku diberi 2 gelaran iaitu RAJA PES dan RAJA POS, nak tahu kenapa??
satunya aku dikatakan paling handal dalam main game Pro Evolution Soccer kat kolej aku, tp aku still x berbangga dengan gelaran tu,,aku nak cari jugak sape yang power dalam game PES ni,aku mengharapkan aku bertemu dengan orang yang lebih handal dari aku..I will wait... keduanya, gelaran raja pos paling aku xboleh terima..hal ini disebabkan kerana aku rajin mengepos ayat2 power kat dalam J.U.N.I.O.R UPSI..hahaha..tp nak wat camne,,sabo je la..about makanan,,emm boleh dikatakan boring la jugak,sebabnya makananya sama je,,haha,,,rindu masakan ibu ku..hehe..dinner,,selalunya aku makan nasi buje@bujang je..dapat save duit sikit..
tentang pengangkutan,, aku paling menyampah naik bas sebenarnya,,dah la kena berimpit-impit nak naik bas 2,,aduhai,,tgu lepas raya haji ni,,konpom aku bawak motor wave 125 x aku,,xsabar rasenya nak rider motor,,
k la,,kita sbg citer selepas ni,,