There was an error in this gadget

Friday, 28 October 2011

Kehidupan sebulan di UPSI

sebulan study kat upsi ni pelbagai kejadian telah berlaku sama ada suka ataupun duka. 
semenjak aku duk upsi ni aku diberi 2 gelaran iaitu RAJA PES dan RAJA POS, nak tahu kenapa??
satunya aku dikatakan paling handal dalam main game Pro Evolution Soccer kat kolej aku, tp aku still x berbangga dengan gelaran tu,,aku nak cari jugak sape yang power dalam game PES ni,aku mengharapkan aku bertemu dengan orang yang lebih handal dari aku..I will wait... keduanya, gelaran raja pos paling aku xboleh terima..hal ini disebabkan kerana aku rajin mengepos ayat2 power kat dalam J.U.N.I.O.R UPSI..hahaha..tp nak wat camne,,sabo je la..about makanan,,emm boleh dikatakan boring la jugak,sebabnya makananya sama je,,haha,,,rindu masakan ibu ku..hehe..dinner,,selalunya aku makan nasi buje@bujang je..dapat save duit sikit..
tentang pengangkutan,, aku paling menyampah naik bas sebenarnya,,dah la kena berimpit-impit nak naik bas 2,,aduhai,,tgu lepas raya haji ni,,konpom aku bawak motor wave 125 x aku,,xsabar rasenya nak rider motor,,
k la,,kita sbg citer selepas ni,,

No comments:

Post a Comment